Home & Living

Wall of Bookcases

Dus ik heb vandaag een extreem interessant nieuws – Home & House publiceert nog een make -overs speciaal rentetarief mag en ze willen mijn kelder Reno opnemen! Ik had nooit verwacht dat de kelder deskundige fotografie zou rechtvaardigen, maar hier gaan we. Natuurlijk is het nu de druk om ervoor te zorgen dat de locatie er echt goed uitziet.

Ik zou een muur leeg laten totdat ik erachter kwam, maar nu moet hij gekleed zijn. Ik bel het de muur van de boekenkast, hoewel er momenteel geen boekenkast is. Ik heb echter degene ontdekt die ik wil, de boekenplank van IKEA’s Granemo (zie foto hieronder).

Hoe zit het met de lijnen van dit stuk – het heeft die shaker/moderne land die ik zo goed leuk vind, en probeer te repliceren met trilwerk in de kelder. Dus dit is degene voor mij. Naast gelukkig is het de precieze exact dezelfde grootte van het gebied dat ik heb achtergelaten voor een nep open haard (meer daarover volgende week) die er tegenover het in de ruimte zal zitten – twee middelpuntpunten, is dat een geweldig ding? Ik geloof dat het zo is.

Van het programmascherm op de planken zelf is het leuke deel, maar zoveel van mijn spullen zitten in dozen in de garage, ik kan niet eens in gedachten houden wat ik heb. Ik vind deze opname hieronder leuk – de vreemde mix van objecten, zowel los als persoonlijk, dit is iets om voor te gaan.

Een ander geloofde zijn planken vol met mijn folio -maatschappijboeken. Ik ben jaren geleden bij deze boekenclub gekomen. Ik geloof dat ze op zijn geweest en aan het rennen, gezien het feit dat de jaren 1940. Over het algemeen kunt u traditionele boeken kopen die prachtig zijn geïllustreerd als gebonden. Ze zien er prachtig uit op een plank. Momenteel zijn mijn folio -boeken verspreid over het hele huis, maar het samenbrengen van ze in één collectie kan echt werken. De folio -boeken zijn echter niet betaalbaar wanneer u lid wordt, er zijn kortingspercentages – ik zou absoluut de fervent bezoeker motiveren of gewoon de enthousiast van mooie boeken om ze te inspecteren.

Voor veel meer boekenplankinspiratie, heb je de sensationele boekenplanken van Kimberley Brown bekeken.

Fotocredits: Topfoto op H: Mark Burstyn 1. IKEA Granemo Bookshelf 2. Onbekende Bron: Help! Begrijpt iemand waar dit schot vandaan komt? 3-5. Folio Society

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *