Home & Living

HP MediaSmart Link-HD Media Player

die nu wordt aangeboden voor pre-order, kost de HP MediaSmart-link ongeveer $ 350 en biedt volledige Windows Media Center Extender-mogelijkheden. Bovendien speelt het media van computers en andere opslaggadgets rond uw huis via de 802.11a/b/g/n Wi-Fi of ingebouwde Ethernet-poort.

Ook inbegrepen zijn 2 USB -poorten evenals van het programma dat het is uitgerust met HDMI, zodat u het kunt koppelen aan uw HideF -scherm om alle gebruikelijke verdachte codecs (inclusief Divx en XVID) af te spelen …

“HP onthulde dat HP MediaSmart Connect, een digitale ontvanger die digitale media van het hele huis of internet naar elk type HDTV brengt, nu wordt aangeboden voor pre-order.

Of digitale video’s, muziek en foto’s worden bewaard op een notitieboekje in de ruimte of een bureaublad in een huiskantoor, HP MediaSmart -link kan ontdekken en ze allemaal in een enkele lijst op elk type HDTV screenen.

Bovendien kan de digitale media -ontvanger mensen koppelen aan een rijkdom van op internetmateriaal van overal waar ze tv kijken. Consumenten kunnen bijvoorbeeld talloze dagelijkse filmfilms van Cinemanow leasen of kopen, delen en foto’s kopen van Snapfish () en nieuwe internet (1) radiostations van LIVE365 vinden.

HP MediaSmart Link is voor het eerst onthuld als onderdeel van het HP-product dat op de Consumer Electronics Show 2008 wordt geïntroduceerd, heeft een soepele stijl met een pianoblack oppervlak naast HP’s speciale “Zen” -afdrukstijl en omgevingsblauwe verlichting.

“HP MediaSmart Link is een geschikte aanvulling op elk type HDTV”, aldus Carlos Montalvo, vice -president adverteren en diensten, Linked Entertainment Business, HP. “Consumenten kunnen het gebruiken om te genieten van video’s, muziek en foto’s-wanneer ze op pc’s worden gevangen-op hun HDTV’s op groot scherm. Show en Tell is nog nooit zo leuk geweest. ”

Extender voor Windows® Media Center biedt langdurige wereld van entertainment

HP MediaSmart maakt gebruik van Extender voor Windows Media Center -technologie en biedt eigenaren een extra set functies met PCS met Windows Vista® House Premium of Windows Vista Ultimate -besturingssystemen.

Consumenten kunnen genieten van een wereld van materiaal van op internetdiensten zoals Vongo, Movielink en Fox Sports. Windows Media Center bevat ook de Web TV Beta, die meer dan 100 uur video van MSN biedt, inclusief nieuwe shows van leveranciers zoals A&E, BIO, CNBC, DIY, Fine Living, Food Network, Fox Sports, HGTV, History Channel, Ifilm, MSNBC, National Geographic, NBC News en domvideos. Consumenten met een pc met een tv -tuner kunnen ook opnemen en kijken uit Broadcast TV met de MediaSmart -link op hun HDTV’s.

“Met HP MediaSmart Connect brengt HP een boeiend Media Center Extender -apparaat op de markt”, aldus Ron Pessner, General Manager, Linked TV Division, Microsoft. “Verbonden CE -producten zoals deze bieden boeiende consumentenervaringen voor de digitale levensstijl van vandaag. Met de nieuwe MediaSmart-link kunnen mensen hun entertainment naar hun HDTV verlengen van een Windows Vista House Premium of Windows Vista Ultimate-gebaseerde pc-die innovatie biedt als gevolg van onze verbinding met HP. ”

“De nieuwe MediaSmart Link van HP levert de beste Media Center Extender Consumer Experience”, aldus Richard Doherty, onderzoeksdirecteur van onderzoeksonderzoek, Envisioning Group. “HP heeft consumenten in acht genomen en hebben ook in wat dan ook, van Divx-ondersteuning tot Windows XP-compatibiliteit, allemaal aangedreven door HD-kwaliteit 802.11n draadloze connectiviteit.”

Streaming van digitale media naar HDTV maakte eenvoudiger gemaakt

HP MediaSmart Link kan linken naar andere UPNP- en DLNA-conforme apparaten, evenals als onderdeel van het HP MediaSmart-huishouden van producten, kan het ook toegang krijgen tot persoonlijk materiaal van de HP MediaSmart-server of HP Media Vault. HP MediaSmart Link kan digitale media streamen over bekabelde evenals draadloze (802.11a, B evenals G, evenals dual-band concept 802.11n) netwerken en beschikt over twee USB-poorten naast een HP Pocket Media Drive Bay (Drive aangeboden) voor eenvoudige verschuiving van digitale media van HP -pc’s.

HP MediaSmart Link maakt het eenvoudig voor het hele huishouden om te genieten 4, divx, xvid, DVR-MS, WMV en WMV-HD; MP3, WMA, WMA Pro en AAC (onbeschermd); JPEG, BMP, GIF, TIFF en PNG.

HP MediaSmart -link -eigenaren kunnen selecteren om te linken naar hun HDTV met een HDMI -poort of elementvideo met optische audio -out. ”

HP MediaSmart Link [Via: Engadgethd.com]

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *