Home & Living

#9: Genevieve Gorder lost verfraaiing dilemma’s in overvloed

Je hebt je methode ontdekt voor de shownotities voor aflevering#9 van Young Home Like heeft een podcast. In de aflevering van deze week maakt een van de O.G.S of Style TV, Genevieve Gorder, een hele reeks opties op voor typische stijluitdagingen, zoals combinatiepatronen, waardoor kleine gebieden groter aanvoelen, en je verfraaiende dollars strekken. Bovendien delen we een jaloezie-inducerende update die de huidige eigenaren in ons oude huis hebben gemaakt, een blozenwaardig moment van onze huwelijksreis opnieuw beleven, en nadenken over wat te zien op tv-producten wat wow aan onze douche kan toevoegen.

Je kunt luisteren naar de show op iTunes, Google Play, Stitcher en Tunein Radio – of deze hieronder spelen! Gebruik deze pagina vervolgens om elk type links, notities of foto’s te inspecteren waarnaar we hebben verwezen.

Deze pagina heeft alle links, notities en foto’s die samengaan met wat je zojuist hebt gehoord.

Wat is er nieuw

Ik kreeg ons oude huis te zien met de dingen van de nieuwe eigenaar erin, maar hier is een foto -excursie van de plaats van terug toen we daar woonden. Je kunt naar de leefruimte scrollen om de stralen waarnaar we hebben verwezen ook te zien (gewoon foto die een glanzend wit capered plafond zijn).

Hier is het kantoor dat de huidige eigenaren stenen, wilden ons graag vertellen dat ze winderig waren

Oh, en ik heb me niet herinnerd om te vermelden dat ze nog steeds de waskapeter kroonluchter in de wasruimte hebben!

En natuurlijk, hier zijn de huwelijksreisfoto’s die we u hebben gegarandeerd. Je kunt hier veel meer van onze Alaska -huwelijksreisfoto’s zien, maar ik weet zeker dat deze twee op zichzelf veel beschamend zijn.

Wat niet

Wie heeft er zin in om te zien als gezien op tv -kopen? Hier zijn alle echte producten die in deze aflevering zijn gewezen:

De afvoerpruik

Bowl -briet

Knaagdier sheriff

Douche wow

Kilomkussen

Hydro-trug (“Het tapijt voor uw douche!”)

Tush-Eez

Meubels laarsjes

En als je wilt luisteren naar die Invisibilia podcast -aflevering die de creatie van de afvoerpruik vermeldt, inspecteer dan gewoon degene die ‘het probleem met de oplossing’ wordt genoemd. De afvoerpruik is een grappige anekdote die de aflevering begint, die over het algemeen echt interessant is.

Genevieve Gorder

Je kunt linken naar al dat Genevieve doet, evenals heel veel eye candy op haar website, GenevieveGorder.com

Zie een paar van de Reno van haar NYC -appartement of appartement gevangen in clips van haar show, Genevieve’s restauratie of krijg een laatste excursie in de video hieronder.

En als je de video -samenvatting van haar werk met Royal Caribbean wilt zien, inspecteer dan delen 1, 2, 3, evenals 4 (het eindproduct!).

Hier kunt u zowel haar levendige als patroonvesten winkelen

En nogmaals, je kunt zowel Genevieve als ons vangen op HGTV’s blogschrijver Block Celebration op maandag 22 augustus in New York City. Ga hier gewoon voor meer informatie en om te registreren – het is gratis!

We zijn aan het graven

Hier is de Philodendron (het is een “Hope Philodendron”) die we hebben in onze slaapkamer en woonruimte-en we zullen aan de slag gaan met een publicatie met een rondje van alle baps waar we van houden zsm

En hier is de Shark Navigator Stick -vacuüm waar we van houden (samen met onze moeders/tantes/verschillende familieleden)

Psst- Proberen iets te vinden dat we in een aflevering van het verleden hebben gegraven, maar houd er niet rekening mee welke aantekeningen moeten tonen om op te klikken? Nou, hier is een masterlijst van alles wat we hebben uitgegraven uit alle eerdere afleveringen.

*Deze publicatie bestaat uit gelieerde links*

Meer artikelen van Young Home Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *