Home & Living

Ontvang vandaag nog uw tickets!

Met iets meer dan een week over tot de deadline voor vroege vogel, gaan tickets voor de Princess Margaret Welcome House Sweepstakes snel. Meer dan 80 procent van de tickets wordt verkocht, dus mis uw mogelijkheid om te helpen bij het domineren van kanker en het winnen van prachtige prijzen, zoals de prachtige prinses Margaret Showhome in Oakville, ontworpen door Lynda Reeves en het H & H -stijlteam.

Honderden bezoekers zijn op zaterdag evenementen naar de Home & House -stijl gegaan in de Showhome. Onlangs rook de showhome glorieus toen Lynda Reeves en voedselredacteur Amy Rosen een storm in de prachtige keuken kookte.

Tijdens het delen van hun kooktips en trucs hebben Lynda en Amy elk een favoriet brunchrecept voor gasten voorbereid om daarna te proeven.

Amy bereidde een lekkere ei -Strada, gebaseerd op het recept van haar moeder.

Lynda maakte plakbroodjes helemaal opnieuw en rekruteerde zelfs leden van het publiek om haar te helpen het vullen te maken.

Na de kookpresentatie (compleet met bemonstering!), Werden gasten getrakteerd op een koffieproeverij gemaakt met de Dolce Gusto Coffee Machine door Krups.

Bekijk meer foto’s van het evenement in onze fotogalerij! Plus, blijf op de hoogte voor foto’s van het volgende stijl zaterdagevenement, met Suzanne Dimma die haar tips deelt voor een eeuwig stijlvol huis.

Maak plannen om dit weekend naar de Princess Margaret Welcome House Sweepstakes Oakville -showhome te gaan en te touren over de prachtige Sweepstakes Grand Prize. (Als je naar het huis gaat, neem dan een foto van jezelf in je favoriete ruimte en upload deze naar onze op de internet covergalerij!) Als je niet online in de buurt bent, tour dan door het residentiële of commerciële onroerend goed vrijwel door video; Het is een must-see.

Tickets zijn $ 100 per stuk of $ 250 voor een drie-pack. Er zijn meer dan $ 10 miljoen aan prijzen te winnen, waaronder high-end auto’s, een prachtig Muskoka-huisje en reizen over de hele wereld, dus bestel je tickets vandaag!

Fotocredits: Jason Stickley, Leslie Williams

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *