Home & Living

Handelen in typische nachtkastjes

Over het algemeen zijn nachtkastjes verkrijgbaar in relatief basismaten, dus we zien vaak slaapkamers met te kleine nachtkastjes naast een groter bed. Als je een klein nachtkastje hebt met geweldige deals van leeg gebied ernaast, denk dan aan een groter meubelstuk in plaats van een nachtkastje. Houd de verhoudingen en de grootte van de ruimte in gedachten bij het selecteren van nieuwe meubels natuurlijk.

Als u het gebied hebt om uw nachtkastje uit te schakelen voor iets groters, evenals de vereiste om opslag te maximaliseren, probeer dan een dressoir. Andere fantastische keuzes zijn een consoletafel, het samenstellen van desk of ijdelheidstafel. Het grotere oppervlak is het perfecte gebied om meer boeken, dozen en decoratieve objecten op te slaan, plus biedt de praktische voordelen van een componerende bureau of ijdelheid. Probeer een dienblad te gebruiken om producten samen te maken.

Vergeet niet dat je geen matchy-matchy nachtkastjes in een slaapkamer nodig hebt, en het is veel fascinerender als ze verschillende maten hebben en verschillende functies hebben-gesloten versus open opslag, bijvoorbeeld.

Als je maar één klein nachtkastje hebt, kun je het nog steeds schakelen voor iets interessants: probeer een poef met een dienblad er bovenop, een stapel koffers of boeken, een rustieke ontlasting of zelfs een kleine stoel als je dat niet doet Vereiste extra opslag. Als u vereiste opslag doet, hoe zit het dan met een mand onder een langbenige stoel? De mogelijkheden zijn eindeloos! Wees innovatief en geloof buiten het nachtkastje.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *