Home & Living

A Bang Up Job: hoe ik mijn eigen pony

heb gesneden die wist dat het posten van een kleine foto op Instagram met Clara een tell-mei-meer-over-de-de-zozy zou starten? Jullie mensen zijn een nieuwsgierige groep en eisen een bericht over mijn haar. Haha. Er waren zelfs complottheorieën dat ze niet echt waren en ik trok een Kim k bij mensen door mijn paardenstaart te draaien en te vervalsen. Hilarisch! Maar ze zijn in feite echt. Ik kan niet hetzelfde zeggen over mijn borst (grapje). Ik stapte net van de bank op zaterdagmiddag, liep de doucheruimte in en sneed ze, kwam terug en ging op de bank zitten en wachtte tot John en Clara het merken. Ze leken hen niet te laten erger (in feite zei John dat ze me “jong en heet” lieten zien, dus ik zal het nemen) en ze bedekken mijn voorhoofdrimpels heel gemakkelijk. Dus … score!

Omdat ik ze in de doucheruimte spiegel helemaal alleen heb gesneden, zijn ze absoluut niet perfect, maar ze lijken in het echte leven als echte pony te passeren, in plaats van eruit te zien als een kind dat de keukenschaar naar haar hoofd bracht. En gezien het feit dat veel (veel) van jullie mensen een tutorial eisten, blaast ze hier.

Ik denk dat we dit de zusterpost moeten noemen op het bericht dat ik hier heb gedeeld. Het is vrij eenvoudig, dus eerlijk gezegd was het meest ongemakkelijke deel om deze foto’s te laten maken. Gah, ik ben verschrikkelijk in poseren voor John. Dus het ging zoiets als dit:
Onze favoriete video’s

John: Klik, klik, klik op: “Heb je nog iets anders nodig?”

Ik: “Ahh, dit is stom. Laat maar! Werden gedaan.”

John: “Wat? Ik heb maar drie foto’s gemaakt? Weet je het zeker?”

Ik: “Oké, hoe zit het met zo iemand? Ahh, te dichtbij. Back -up! Back -up! Misschien moeten we een lens krijgen om mijn gezicht kunstig te wazig maken. ‘

John: “Ehm … OK. Dus we zijn klaar? ”

Wat betreft de eigenlijke tutorial, het gaat als volgt:

Het enige dat ik deed was het haar vooraan trekken waarvan ik dacht dat het een pony moest zijn (die een zachte gebogen vorm aan de kroon vormde) naar voren en toen trok ik de rest van mijn haar terug in een paardenstaart om het uit de weg te houden. Mijn haar ziet er misschien dubbelzinnig nat/droog uit op de foto hierboven, maar het is volledig droog.

Dat leidt ons naar stap 2 …

Ik heb een paar foto’s opgezocht op Google van mensen met stompe pony om op te merken waar ze stopten. Degenen die ik leuk vond, begraasde veel van de wimpers (goed dat ik keek, gezien het feit dat mijn eerste instinct zou zijn geweest om ze boven mijn wenkbrauwen te snijden- eeks!). Vervolgens knipte ik ze droog terwijl ik in de spiegel keek met het deel van het haar dat ik uitzag, gewoon voor mijn gezicht floppen. Door ze droog te knippen is cruciaal voor mij, gezien het feit dat nat haar er zwaarder en langer uit kan zien en dan drogen en krimpen, waardoor je leven wordt bederven. Nou, dat is een beetje dramatisch, maar het kan absoluut een snelle aan je trekken, dus droog haar lijkt het beste te werken om te eindigen met pony op de werkelijke beoogde lengte.

Toen doopte ik mijn hoofd in de gootsteen om mijn pony allemaal nat te maken en gebruikte een föhn om ze droog voor mijn gezicht te blazen. Dit was waardevol, omdat nadat ik ze had gedroogd, een paar lange achterblijvers staken en ik ze recht over had geknipt voor een veel meer botte look. Ik heb een absurde cowlick, dus ik probeer geen gek te zijn op hoe ze vallen. Hoewel er op dit Instagram-beeld een grappig kam-over effect was, gezien het feit dat een paar van de andere kant van mijn hoofd naar die kant dansten (vandaar die paar gissingen dat dit een knal hoax was, denk ik, haha).

Dankzij de bovengenoemde Cowlick trek ik ze vaak zo uit elkaar. Alleen als het vochtig is en ze zijn waanzinnig. Sorry voor dit slechte zelfportret, ik was voorbij het punt van schaamte na poseren voor John, het zien van de foto’s die hij maakte, ze in afgrijzen te verwijderen en hem te vertellen langzaam terug te gaan terwijl hij fluisterde: “Het is niet jouw schuld dat dit gewoon is Dus awkwaaaard. ”

Ik kan ze nog steeds allemaal vastpinnen met twee kleine bobby pins en mijn gewone oude pony rocken (wat ik gisteravond deed voor de Austin-ondertekening, gezien het gekke regenachtig en mijn haar + vochtigheid = kroezen-fest 2013). Dus ik denk dat ik drie looks krijg van dit kleine snip-fest: 1) stompe pony, 2) gescheiden pony en 3) op geen enkele manier dankzij mevrouw Bobby en haar vriend pins.

Hoe dan ook, ik hoop dat deze snelle kleine tutorial iemand daar helpt om wat geld te besparen op een knalafwerking of zoiets. Of geeft je gewoon een goede lach om hoe ongemakkelijk deze foto’s te maken eigenlijk voor mij was. Het klinkt misschien gek, maar ik ben gewend om foto’s van het huis te maken, niet mijn mok. Dus het kostte me ideaal terug naar het jaarboekfoto’s op de middelbare school en ik was er helemaal klam en vreemd over. Serieus, ik wist niet waar ik moest kijken, hoe te glimlachen, het was een puinhoop. Is er iemand anders een paar doe -het -zelf -kapsels thuis aan het aanpakken? Of wat vers geschoren pony rocken? Vertel $ Herdog er alles over.

Meer artikelen van Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *