Home & Living

Secuyou draadloos beveiligingssysteem vergrendelt uw deuren en vensters met een druk op de knop

“Bevestig uw terrasdeuren en Windows met een druk op de knop met Secuyou-Secuyou is een nieuw Deens ontworpen draadloos beveiligingssysteem voor alle standaard terrasdeuren. , balkondeuren en ramen.

Het systeem is gebaseerd op op afstand bestuurde batterijgestuurde sloten op deuren en ramen. Met een eenvoudige druk op de knop kunt u al uw deuren en vensters vergrendelen en tegelijkertijd controleren op open ramen of deuren.

Secuyou biedt niet alleen beveiliging tegen inbraak, en betrokken sloten maken een zogenaamde inbreker bewegingen/ontsnappen vanuit het huis moeilijk. Secuyou installeren is eenvoudig en gemakkelijk doe -het -zelf. Een volledige installatie met verschillende terrasdeuren en Windows kan binnen een uur worden voltooid.

Het draadloze beveiligingssysteem bestaat uit op afstand bestuurde batterij-aangedreven sloten. Secuyou is toekomstbestendig en kan volledig integreren met toekomstige oplossingen, b.v. Rookmelders, alarmsystemen, elektrische hoofddeursloten en elektrische schakelaars. Deze eerste versie van Secuyou is al volledig compatibel met IO-HomeControl Intelligent Building Management-producten. ”

uk.secuyou.dk

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *