Home & Living

Crestron Pyng streeft naar transformatie van House Automation

Crestons Nieuwe Pyng -app maakt de totale configuratie mogelijk en het beheren van uw huisautomatiseringssysteem vanaf uw iPad.

Na jaren van Wise House-apps die worden gebruikt als add-ons om systemen te beheren, staat Crestron nu dat de app met Pyng het huisautomatiseringssysteem is.

Hoewel Crestron Hardware -installaties het domein van het geautoriseerde installatieprogramma blijven, biedt Pyng huiseigenaren de mogelijkheid om scènes aan te passen voor elke ruimte en routinematige evenementen van hun iPad, zonder hun integrator erbij te hoeven betrekken. Met de automatische cloudback -up is er altijd een pad om terug te keren naar een werkende configuratie dat er iets mis zou moeten gaan.

Creston beschikt over dat een heel huis een configuratie kan zijn en binnen enkele minuten kan worden voorbereid zonder ooit een laptop te openen …

Het opzetten van een nieuw huis wordt gestroomlijnd door Crestron Pyng -accessoires te combineren met de app. Accessoires zijn onder meer draadloze verlichtingscontroles, thermostaten, naast veiligheid en beveiligingssystemen. In tegenstelling tot huisautomatiserings-apps die één apparaat beheren, of beperkte “doe-het-zelf-niveau” -prestaties bieden, bestuurt Crestron Pyng exact dezelfde bekroonde crestron-expertproducten die zijn ontdekt in de vele prestigieuze huizen ter wereld.

De Pyng Hub wordt aangeboden om accessoires te koppelen aan de app en zal zowel scènes als evenementen uitvoeren, zelfs zonder het bestaan ​​van een iPad. Pyng wordt nu aangeboden voor iOS met ondersteuning voor Android, Mac en Windows in de maak.

www.crestron.eu: New Crestron LED Illumination Apparatures

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *