Uncategorized

Plex Lanceer nieuwe webclient en PlexPass -abonnement

De Plex -jongens zijn weer bezig geweest en eerder vanmorgen schetsten ze in 3 nieuwe blogposts (Part1 Part2 Part3) een nieuwe versie van de Plex Media Server, een nieuwe webclient en NIEUWE “PLEXPASS” -abonnementsservice. De Sub van $ 3,99 / maand zal de volgende voordelen opleveren …

1) Allereerst geeft PlexPass je vroege toegang tot nieuwe functies. We zullen geselecteerde nieuwe functies beschikbaar maken voor PlexPass -leden eerder dan anders, en u zult met hen kunnen spelen en ons feedback en suggesties geven. Maak je vrienden jaloers. (En ja, we hebben een sappige nieuwe functie om dit in stijl te krijgen.)

2) We gaan enkele premium -functies introduceren. Mooie, glanzende dingen met veel sprankeling (en niet het soort dat wordt geleverd met tanden en nekaffiniteit). Als PlexPass -lid krijgt u gratis toegang tot die functies terwijl we ze testen.

3) PlexPass -leden krijgen automatisch toegang tot privĂ©forums voor het bespreken van deze nieuwe functies. Er is nog een forum om te stemmen over bugs en functies om ons te helpen met prioriteiten. En er is er nog een die we oproepen om mensen die een beetje extra hulp nodig hebben bij problemen die ze misschien tegenkomen. HĂ©, je bent een PlexPass -lid – we geven je wat extra liefde!

4) Laatste, maar not least, PlexPass -leden krijgen kortingen op premium -functies zodra ze beschikbaar zijn gesteld aan het grote publiek.

Als u een meer informele Plex -gebruiker bent en de sub niet wilt betalen, kunt u het systeem blijven gebruiken zoals voorheen …

Wat als u zich niet wilt aanmelden voor PlexPass? Nou, het leven gaat verder zoals het is. U krijgt nog steeds nieuwe functies wanneer we vrijgeven aan het grote publiek (behalve voor premium -functies natuurlijk). Dit is onze manier om extra geweldig te zijn voor de PlexPass -leden, niet minder geweldig voor de rest van jullie.

www.plexapp.com: Plex -blog

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. Je kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar je inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *