Home & Living

Melamine Paint Tips

Q. In onze keuken hebben we eiken kasten en de werkbladen zijn een jager/groenblauw groen, wat ik echt niet leuk vind. Het vervangen van de werkbladen is op dit moment geen keuze, dus ik denk erover om de kasten een gebroken witte kleur te schilderen om de ruimte op te vrolijken. Kun je alsjeblieft een kleur voorstellen die zou werken met de milieuvriendelijke werkbladen, samen met een kleur voor de muren en het plafond? De backsplash is een witte keramische tegel en er is eveneens witte keramische tegels op de vloer. Ik zou graag een warme, uitnodigende look willen.

A. Omdat je de kasten, muren en plafond schildert, wil je misschien ook geloven over het schilderen van je balie. Het duurt een paar stappen, maar als je echt het uiterlijk van je keuken goedkoop wilt wijzigen, bedek dan je milieuvriendelijke teller met melamine-verf in een kalksteen-beige kleur. Zorg ervoor dat je je teller was met TSP voordat je schildert en kleine rollers gebruikt voor de beste resultaten. Uw hardware-expert kan u stapsgewijze aanwijzingen geven over het schilderen van werkbladen in de keuken.

Voor uw kasten zal een romige kleur zoals timide wit (OC-39) van Benjamin Moore in een satijnen oppervlak prachtig coördineren met het bestaande milieuvriendelijke of recent geschilderde aanrecht en zal uw keuken een frisse, nieuwe look bieden. Geloof over het vervangen van een paar van de bovenkastdeurpanelen door glas voor extra schittering. Stel gereinigde nikkelkast hardware op voor een meer eigentijdse look of smeedijzer voor boeiend contrast.

Als je kroonlijst in je keuken hebt, schilder het dan een helder wit, zoals het wit van de decorateur door Benjamin Moore, in overeenstemming met de witte keramische tegels op je backsplash en vloer.

Als u een monochromatische keuken wilt of als u ervoor kiest om uw bestaande eco-vriendelijke teller van de jager/groenblauw te behouden, selecteert u een neutrale gebroken witte wandkleur die niet te kampen heeft met de kleur van de toonbank, zoals de opaline van Benjamin Moore (oc- 33).

Als u echter de voorkeur geeft aan kleur voor uw keukenmuren, is Benjamin Moore’s Saybrook Sage (HC-114) een bleek milieuvriendelijk dat zou leiden tot een warme, uitnodigende look. Verf het plafond exact hetzelfde als uw kasten.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *