Uncategorized

Wasruimte Redux

Met de huilende tegels erin, beton die naar beneden gaat en gipsplaten omhoog gaan, mijn allereerste echte beetje reno’ing heeft ten slotte ten einde. Na maanden van vuil evenals stof en rotzooi, leg ik de wasruimte weer in elkaar. Het is een noodzaak, in tegenstelling tot het kantoor waar ik me zo bezig was met vorige week.

De bitkeuken van Calvin Klein -ontwerper Francisco Costa is mijn werkontwerp voor de zuidmuur (waar de machines oorspronkelijk waren gevestigd, ondanks het onvermogen om de droger aan te sluiten voor passende ventilatie – die dit ding de allereerste keer organiseerde? ). Hoe dan ook, de grootte is ongeveer hetzelfde, dus ik riffs dit plan af.

Shaker -deuren zijn een must, evenals net als deze keuken, zullen mijn wasruimtekastdeuren worden geschilderd, die exact hetzelfde lichtblauw als de trap. Ik heb een enkele plank voor alle stukjes en stukken. Met een badboard backsplash en doorkopenkraan.

Maar de andere kant van de wasruimte van de kombuis is het moeilijke deel. Ik ben verdeeld tussen machines verscholen achter tweevoudige deuren die zijn uitgekort in shaker -panelen om met de zuidmuur te werken, of verborgen achter een gordijn zoals deze schattige wasruimte van CountryHome:

Naarmate de kosten monteren, zullen sommige goedkope IKEA-panelen misschien het lukken.

Hier begon ik met deze wasruimte, zodat je precies kunt zien hoe ver ik moet gaan:

Fotocredits:
1. Het appartement of appartement van Francisco Costa vanaf gewoonlijk trendy 21 november 2008
2. Country
3. Meg Crossley

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *