Home & Living

Beste Holiday Homes: prachtige tabelinstelling Inspiration

Voor veel meer formele bijeenkomsten is de helft van het plezier de beste tafel. Hier zijn mooie, seizoensgebonden ideeën voor het kiezen van opladers, bestek, textiel en accenten – ongeacht de stijl van uw huis.

Een palet van bleke groenten en blues geeft een grillige, vintage Victoriaanse lucht aan deze mooie tafel. Sierlijke gerechten en chique zilverwerk zouden meestal formeel aanvoelen, maar kleurrijke flessenborstelbomen en een zoete plek met een kunstmatig ei worden de algehele stemming speels.

Fotograaf: Kim Christie

Bron: Huis en thuis nummer 2013

Denk buiten de doos na als het betrekking heeft op thema’s. Deze aviaire geïnspireerde look gebruikte standaard China als een startpunt, maar lagen van patroon kijken de look in een moderne richting. Lichtblauwe eieren en een kleine zilveren vogel zijn eigenzinnige toevoegingen aan de look.

Fotograaf: Monic Richard

Bron: Huis en thuis in december 2010

Designer: Jane Charron

Als je muren in een mooie tint zijn geverfd, dek dan je tafel uit om bij te passen. Tinten groene in overvloed zijn er in overvloed, van de retro-coole glazen tot de tafelkleed tot de geschilderde bakstenen muren, waardoor de tafel een leuke, monochromatische uitstraling krijgt. Hoge kaarsen in sierlijke gouden kandelaars zijn warme toevoegingen van kleur die de vintage stoelen oppakken.

Fotograaf: Angus Fergusson

Bron: Huis en thuis nummer 2014

Een beetje kaarslicht is leuk, maar veel is nog beter. Op deze luxe tafel voelt een cluster van kleine vazen ​​en hoge kaarsen – ingesteld in Mod Gold -houders – casual maar speciaal. Facetted theelichthouders voegen toe aan de warme gloed.

Fotograaf: Janis Nicolay

Bron: huis en thuis november 2014

Designer: Sophie Burke

Wanneer uw stoelen in een luxe, opvallend paars worden gestoffeerd, heeft de rest van uw tafel niet veel kleur nodig. Basis witte gerechten, zwaar zilverwerk en enkele mooie vintage accenten bieden een verfijnde, ingetogen elegantie.

Fotograaf: Virginia MacDonald

Bron: Huis en huis november 2010 nummer

Een mix van zitplaatsen leent een eclectische lucht. De getufte, high-back bank voelt glamour aan, vooral met de toevoeging van kussens van zijde en fluwelen kussens. Maar houd de tafetand laag, anders riskeer je het beeld van de gasten op elkaar.

Fotograaf: Michael Graydon

Bron: huis en thuis november 2013

Producten: Stacey Smithers en Sarah Hartill

Een niet-overeenkomende plek met gespikkelde keramische platen, tweekleurige bestek en een hit van koper voelt grondig modern aan. Sla de tafelkleed over (vooral als je een prachtig marmeren tafelblad hebt!) En laag in het groen geplukt uit de achtertuin voor een hit van natuurlijke textuur.

Fotograaf: Michael Graydon

Bron: Huis en thuis nummer 2013

Designer: Stacey Smithers en Joel Bray

Een linnen tafelkleed en coördinerende – maar niet bijpassende – servetten geven een huiselijke, gezellige sfeer aan deze vakantietafel. Goud-getinte bestek slaat een glamoureuze toon, terwijl gerechten moderne silhouetten hebben. Kleine takjes in een buindlazen zijn zoete toevoegingen aan de tafel, terwijl een peer op elke plek een speelse touch is.

Fotograaf: Donna Griffith

Bron: Huis en thuis nummer 2013

Ontwerper:Grace Castaneda

Stevige keramische gerechten in knapperig zwart hebben een bijna Japanse sfeer en knallen wanneer ze zich afzetten tegen een eenvoudige, homespun linnenloper in Wintry White. Een weelderige plant in een mooie witte vaas is een ander contrastpunt.

Krijg meer ideeën voor het decoreren van vakanties.

Fotograaf: Michael Graydon

Bron: Huis en huis november 2009 nummer

Designer: Stacey Smithers

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *