Uncategorized

5 Methoden om uw huis

op te runnen als er één ding is dat u zult opmerken over de huizen die we in huis en thuis functioneren, wat er ook is. Van wat er op tafel staat tot wat er op het nachtkastje staat, wat er ook opvalt, omdat het het gebied heeft om dat te doen.

Zelfs als ze niet ‘minimalistisch’ zijn, laten onze aanbevolen huiseigenaren zowel hun meubels als accessoires uit door rommel te vermijden. Dus hier zijn een paar locaties die je dit najaar in je huis kunt paren. (Deze blog publiceert je door Just Junk.)

1. De nooit gebruikte gadget, de verschillende mokken

De lade met een aantal meloenballers. De kast met ‘I Like NY’ koffiemokken. Hoe moeilijk het ook lijkt, het wegwerken van deze keukenkruiden helpt op twee manieren. Het bewaart niet alleen het gebied in uw laden en kasten, het opent de mogelijkheid om de dingen die u gebruikt te tonen met open planken te tonen.

2. Bewaar, doneren, weggooien

Het is moeilijk om te doen, maar krijg twee grote tassen en stappen voor je slaapkamerkast. Het is tijd om van kleding af te komen. Fundamentele vuistregel: als je het al een jaar niet hebt gebruikt, moet het gaan. Een van de tassen is om te doneren, dus alles in goede staat kan worden opgeleverd. De andere tas is voor verwijdering, d.w.z. voor dat gescheurde shirt, evenals veel verder dan reparatie.

3. Oude linnengoed, oudere make -up

Die rode handdoek die begint te vervagen in een lichtroze? Tijd om het weg te gooien. Oude, rafelende en zelfs ongebruikte badkamer handdoeken nemen veel ruimte in beslag. Houd er rekening mee dat make -up ook een vervaldatum heeft, maar tijdens die kast. Het is veel beter om van die lippenstift af te komen die je jaren geleden van een buddy hebt geleend, in plaats van het terug te geven.

4. Het is een kantoor, geen repository

Zelfs het meest obscure apparaat heeft een op de internethandleiding, dus er is geen vereiste om een ​​fysieke te houden. Ook, hoe onberispelijk uw universitaire aantekeningen ook zijn, ze nemen alleen ruimte in beslag! Geloof het zoals je kleren: als je al meer dan een jaar een stuk papier niet hebt bekeken, kun je er waarschijnlijk vanaf komen. Recycle ook die oude camera’s en verouderde opladers. U zult ontdekken dat een schoonmakend kantoor effectiever is.

5. opnieuw tool

Ten slotte zijn de ruimtes die horen: “Ik zal dit hier gewoon voorlopig plaatsen”, het meest zijn zowel de garage als de schuur. Van beschadigde grasmaaiers tot gebogen schroevendraaiers, deze gebieden smeken om een ​​grote opruiming. U herkent niet alleen welke tools echt werken (om andere delen van uw huis te repareren), u ziet innovatieve nieuwe gebruik voor de ruimte, voorbij de opslag van oude dozen.

Bij het opruimen kan deskundige rommelverwijderingsactiviteiten zoals JustJunk® u helpen. Alleen het team van Junk komt naar je huis en neemt al je rommel weg, en recyclen, doneren en gooi alles uit van apparaten tot meubels. Je betaalt gewoon op basis van hoeveel je precies wilt afkomen. Ga vandaag naar Justjunk.com om precies te zien hoe ze u kunnen helpen een schoon, georganiseerd huis te krijgen. Just Junk bedient steden in Ontario, British Columbia, Nova Scotia en Alberta.

Fotocredits: 1. Home & House maart 2013, fotografie door Donna Griffith2. Home & House februari 2014, fotografie door Michael Graydon3. Home & House juni 2012 nummer, fotografie door Michael Graydon4. Home & House Makeovers 2013, Fotografie door Donna Griffith5. Home & House juli 2012 nummer, fotografie door Michael Graydon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *