Home & Living

Side Table Makeover

Er is iets zo interessant aan de aanpassing van de seizoenen, wanneer de lucht een beetje koeler wordt en we allemaal iets nieuws beginnen te voelen opkomen. Iedereen richt zich op een enorm ‘Spring Clean’, maar waarom zou u dit jaar niet een beetje geloven over de herfstnest?

Denk er eens over na: krachtige dagen en gezellige nachten, sweatshirts en bladhark en een nieuw begin. Ik geloof dat dit de beste tijd is om thuis iets nieuws te proberen. Waarom een ​​oud meubel niet opfrissen met verf?

Hier is een baan die ik onlangs heb geprobeerd …

Ik heb een paar nachtkastjes gemaakt. Je kunt ze in juni 2009 in gedachten houden van het verhaal op mijn appartement of appartement (bekijk de videotour!). Ik wilde ze een beetje afzwakken, dus ik gebruikte wat overgebleven Farrow & Sphere -verf, evenals enkele basis- en geavanceerde nieuwe hardware van Lee Valley Tools. Je moet ze trouwens inspecteren, ze hebben zo veel elegante keuzes tegen geweldige, fantastische prijzen! Ik gebruikte dit vliegtuig om de laderanden een beetje af te schrapen. Als een lade ook vaak is geverfd, blijft deze blijven hangen. Een vliegtuig is een fantastische methode om ze soepel te houden.

Hier is zowel de verf als hardware. De kleur wordt lichtgrijze nr. 17 genoemd, maar er zit veel bruin in, dus het is veel meer warme stopverf dan grijs. De traditionele koperen trekkingen uit Lee Valley zijn de beste aanraking om deze nachtkastjes er zo knap en verfijnd uit te laten zien.

Natuurlijk moest ik de gaten vullen van de oude hardware met polyfiller en ze soepel schuren. Toen bepaalde ik zowel en geboorde gaten voor de nieuwe pulls.

Hier is iets om in gedachten te houden: laat verf niet in de hoeken, vooral rond laden. Hierdoor blijven de laden alleen maar stakken en je gek maken als het wordt gehard. Houd een oogje in het oog voor beetje plassen tijdens het schilderen en dep ze weg.

En hier zijn ze! Slechts een paar lagen verf evenals enkele nieuwe handgrepen en ze zien er verfrist uit en voorbereid op de herfst. Verdwenen is de gelikte witte verf en coole hardware – een veel subtielere, tijdloze kleur met gebagatuurde details heeft ze volledig getransformeerd. Perfect!

Ik kan niet wachten om ze te ton met boeken en een waterglas en ze te bedekken met charmante lampen!

Inspecteer voor veel meer van mijn doe -het -zelfprojecten ons tv -programma op internet. Of zie onze totale doe -het -zelfgids.

Fotocredits: 1-6. Michael Penney

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *