Home & Living

Cedia Seminar Guide for House Innovation Event

Het Cedia House Innovation-evenement neemt locatie op Excel in Londen in Londen vanaf 14-17 juni 2010. Aangezien dit een belangrijk evenement is voor aangepaste installateurs, waarbij een showcase van de meest recente Producten en technologieën met trainingsprogramma’s zijn vierkant gericht op integrators. Ga naar www.hometechnologyevent.co.uk om uw PDF -kopie van de seminar -gids te downloaden

“Cedia Seminar Guide Now Out! Een snelle glimp van de onlangs uitgebrachte seminargids en het is verwijderd om te zien waarom het Cedia House Innovation Event 2010 de House Innovation Showcase is en een trainingsevenement in de residentiële aangepaste installatiekalender. Met zijn afzonderlijke mix van cedia-gecertificeerde cursussen, producttraining van handelsaanbieder en een energieke line-up in het showvloer Seminar Theatre van enkele van de belangrijkste spelers van de industrie-A Go to the House Innovation Event (Training: 14-17 juni 2010, tentoonstelling 15-17 juni 2010, ICC London Excel), zal echt een opleiding zijn!

Nu beschikbaar, zal deze essentiële gids afgevaardigden helpen door hun methode te navigeren met de vele aangeboden onderwijskansen, waaronder het vele uitgebreide trainingsprogramma van Cedia ooit. Van technische programma’s voor instapniveau voor nieuwe installateurs die een voet aan de deur willen krijgen tot werkplaats voor bedrijfsworkshops op hoog niveau voor bedrijfseigenaren die hun bedrijf op het beste spoor willen houden; Het seminarprogramma van het Cedia House Innovation Event belooft een academisch hoogtepunt te zijn in de marktkalender.

“Bij Cedia investeren we een fantastisch aanbod van tijd en moeite om de training te verbeteren die we aanbieden, en dit is nooit veel duidelijker geweest dan tijdens het House Innovation -evenement van dit jaar.” Bespreekt Cedia Region 1 Education Chair, Simon Buddle. “Onderliggende onderwijs die dit jaar biedt, is mijn persoonlijke wens om dingen zo toepasselijk te houden, evenals mogelijk beschikbaar mogelijk. Daartoe ben ik blij dat de grote meerderheid van de cedia -programma’s nieuw is voor 2010. Integreer dit met inspanningen zoals het ‘paspoort naar onderwijs’, en het boeken van training op het evenement wordt een ongelooflijk belangrijke propositie. ”

Het verschillende en interessante cedia -educatieprogramma is ontwikkeld om belangrijk inzicht te bieden, in verschillende tracks; Met een rijkdom van nieuwe programma’s gericht op technici, zowel banenmanagers als bedrijfseigenaren. Voor diegenen die hun eigen bedrijf runnen, zullen programma’s zoals het opzetten van bedrijfssystemen een samenvatting geven in de organisatie en procedurele systemen die nodig zijn om efficiënt te werken, terwijl het opzetten van advertentietechnieken de belangrijke advertentietools benadrukken die nodig zijn om te onderscheiden en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien en hun bedrijven te laten groeien. Binnen een geleidelijk competitieve omgeving.

Degenen die hun vaardigheden op het gebied van werkadministratie willen verbeteren, moeten een kijkje nemen op de administratie van een baan om de essentiële monetaire vaardigheden te ontdekken die nodig zijn om een ​​totale banen te zijn en de winstgevendheid te maximaliseren. Succesvolle ondernemingen op de MDU -markt zijn afhankelijk van een voorzichtig verkoopbalans, mankracht, regels en monetaire tovenarij, iets dat wordt onderzocht in de cursus Managing MDU Jobs, terwijl het Interactive Job Administration Forum het onderwijsspoor neemt voor een Job Manager in een Alles bij elkaar, hoe belangrijke richting ook. Met games die muziek worden overtroffen en films geïntegreerd in de hoofdstraat, is gamen enorm bedrijf; Het ontwikkelen van geïntegreerde gaming -ruimtes laat zien hoe, wanneer correct geïntegreerd, een gamesruimte kan helpen je, nogal letterlijk, voor het spel te houden. Hoewel iPhones, iPads en tablets een open forum zijn om te praten over het effect van deze opkomende gadgets en er zullen extra rondetafelgesprekken zijn over onderwerpen zoals het distribueren van HDMI, 3D TV evenals cloudmedia en cloudmedia ook als materiële aggregatie.

Naast de cedia-cursussen zullen er ook kansen zijn van de wil van de British Audio-Visual Dealers Association (BADA) en KNX naast een brede verscheidenheid aan trainingssessies voor handelsaanbieder. En, weg van de seminarruimte, keert het Show Floor Seminar Theatre terug met zijn informele en up-tempo actuele agenda. Dit jaar zijn HDMI, 3D, Wise Meters, Interior Style en de Digital Future enkele van de problemen die in de buurt zullen komen als onderdeel van dit immer populaire forum. De line-up van professionele sprekers zal functioneren van betrokkenheid van grote bedrijven, zoals BSKYB, evenals de BBC die het publiek het standpunt van de omroep op HD en 3D-materiële verzending in het huis zullen bieden. Designer, schrijver en televisiepresentator, Oliver Heath zal op woensdag 16 juni ook centraal staan ​​als onderdeel van het Show Floor Seminar Theatre voor een keynote -adres over de stijlproblemen en duurzaamheid.

Volledige details van alle aangeboden programma’s, plus details van de toegewijde evenementen voor interieurontwerpers, architecten, M&E CONSCULTIONS en elektrische aannemers kunnen worden ontdekt in de seminargids die op aanvraag beschikbaar is vanuit het Cedia Office of downloadbaar op de website van Cedia. Degenen die willen profiteren van het grote scala aan aangeboden programma’s, zouden hun reis moeten beginnen door een ‘paspoort naar onderwijs’ te krijgen voor het House Innovation Event 2010. Een kostenefficiënte inspanning voor zowel individuen als bedrijven, het ‘paspoort naar onderwijs ‘stelt de houder in staat om te boeken als tal van cedia -programma’s zoals ze willen, tijdens het vierdaagse onderwijsevenement, evenals allemaal voor £ 400+btw! Bovendien hebben zaken die vijf paspoorten tegelijk boeken, recht op een zesde, absoluut gratis! ‘Paspoorten naar onderwijs’ zijn niet overdraagbaar en niet geldig voor programma’s die tegelijkertijd worden uitgevoerd of voor cedia -certificering. Paspoorten worden aangeboden aan niet-leden met een tarief van £ 525 + btw. Cedia biedt eveneens een disconteringsvoet van 10% op privéprogramma’s geboekt door de deadline ‘Early Bird’ van 1 juni. Ga naar www.hometechnologyevent.co.uk “om een ​​kopie van de seminar -gids te downloaden, ga naar www.hometechnologyevent.co”

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *