Uncategorized

De suggesties van Valerie Bertinelli voor het houden van Easter Brunch

Valerie Bertinelli, de sitcom -ster die voedselnetwerk is geworden, stelt dat brunch het bubbelbad is van maaltijden – een extravagante maaltijd gereserveerd voor wanneer je er tijd van hebt om erin te genieten. Ze stelt voor om uw gasten te trakteren op een menu dat toegeeflijk is en hen uitnodigt om te blijven hangen. Hier zijn haar suggesties voor de speciale gelegenheid:

Doe je voorbereiding. Kies je gerechten vroeg en kies welke producten van tevoren kunnen worden voorbereid, wat gewoon moet worden opgewarmd en wat er moet worden gedaan als gasten aankomen. Elke maaltijd is anders.

Maak iets decadent. Bertinelli zegt dat haar lemon wrongelpannenkoeken een go-to-maaltijd zijn bij het vasthouden van brunch. Haar, die zijn gemaakt met ricotta -kaas, zijn zowel pittig als rijk en passen bij de gelegenheid. Ontdek het recept in haar kookboek, één maaltijd tegelijk.

Bied een gezond alternatief aan. Hoewel brunch een traktatie is, suggereert Valerie een lichter alternatief, zoals een frittata, voor gasten die misschien bekijken wat ze eten.

Serveer een speciaal drankje, zoals mimosa’s en/of Bloody Marys. “Ik hou van Bloody Marys, die zijn als een drankje van 10 tot middag voor mij”, zegt ze. “Alles na de middag, dan is het waarschijnlijk tijd om aan Mimosas te beginnen.”

Krijg het recept van Valerie Bertinelli voor Eddie’s favoriete pluimvee sambal.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *