Home & Living

Eyspy 247 Introduceert twee nieuwe ‘plug-n-play’ webveiligheids- en beveiligingscamera’s

EyeSpy 247 hebben zojuist 2 gloednieuwe IP CCTV-camera’s voor uw huis onthuld-de £ 100 EySSy247F+ evenals £ 180 EySy247PTZ (Pan Tilt (Pan Tilt zoom).

Beide ontwerpen functioneren VGA-resolutie bij 30 frames per seconde, MPEG4 en M-JPEG-compressie, zowel bedraad als draadloze werking en tweeweg audio. Eyspy 247 vermeld dat hun camera’s uniek eenvoudig te configureren zijn, evenals in combinatie met hun volledig gratis webtracking en waarschuwingsservice, kunt u beweging opnemen naast het ontvangen van e -mail en sms -meldingen. uitgecheckt voor de PR.

“Eyspy 247, een toonaangevende leverancier van betaalbare IP -netwerkcamera’s en trackingdiensten voor huis en bedrijfsbeveiliging, onthulde vandaag de introductie van zijn gloednieuwe evenals verschillende EySSPY247F+ evenals EyeSy247PTZ -camera’s. Ze worden ook voorbereid uitgerust met een special op internetmonitoring, opname en meldt platform met video -opname, e -mail/sms -indringerwaarschuwingen, evenals veel meer volledig gratis.

De camera’s zijn met name ontwikkeld als ‘plug-n-play’ producten; Ze kunnen van een normale breedbandrouter snel veranderen in een externe video -tracking en met gemak alarmveiligheid en beveiligingsservice. Of het nu gaat om het bekijken van een huis of bedrijf, het inspecteren van ouderen of zieke goede vrienden, of familieleden, of op zoek naar dieren, de videocamera kan binnen enkele minuten worden opgezet door een of veel meer van de compacte IP -netwerkcamera’s van EyeSy247 toe te voegen .

“Eyspy247 is alles maar nog een set IP -camera’s. Uniek geïntegreerd met webgebaseerde monitoring, opname en meldt out-of-the-box onze camera’s bieden een geheel veel meer capabele extra paar ogen en oren om te helpen de weergave te houden over de eigendommen van onze klanten ”verklaarde Paresh Morjaria, beheren, Directeur Eyspy247.com

De producten zijn ongelooflijk eenvoudig in te stellen zonder enige vereiste voor technisch begrip, aangezien de configuratiewizard individuen met het eenvoudige installatieproces in slechts enkele stappen brengt. Wanneer geïnstalleerde personen veilig omgaan met bewegingsgebeurtenissen, afbeeldingen, foto en video -opname. In tegenstelling tot worden gekoppeld aan een conventioneel derde feeststation, bieden de nieuwe EyeSy247F+ en EySSy247PTZ -camera’s individuen die onmiddellijk beheren welke actie te ondernemen het moment dat een indringer -waarschuwing plaatsvindt per e -mail of sms. Individuen kunnen inspecteren of het een vals alarm is, telefoontje vrienden, huishouden of buren om een ​​kijkje te nemen of de autoriteiten rechtstreeks te bellen.

Deze hoogwaardige, compacte en eenvoudig te gebruiken indoor IP-camera’s zijn veel uitzonderlijk voor webcams, omdat er geen vereiste is om ze aan een pc te koppelen of elk type speciale seiz-software-applicatie in te stellen om ze te kunnen gebruiken. Ze kunnen zowel bekabelde als draadloze verbindingen ondersteunen, zijn Windows, Mac en Linux-vriendelijk en zowel functioneren tweeweg audiocapaciteiten als uitstekende video Hoge kwaliteit met videographics Range (VGA) Resolutie met 30 frames-per- Ten tweede, MPEG4 evenals M-JPEG-compressie en videolatentie van slechts 0,2 seconden of minder.

De EySSy247ptz heeft een extra gemotoriseerde pan en kantelfunctionaliteit, nachtzicht LED’s en bewegingsdetectiemodus op basis van lichaam warm in plaats van beweging, dus het is veel nauwkeuriger bij het bepalen van indringers. De Eyspy247F+ verkoopt £ 99,89 en de EyeSy247ptz verkoopt £ 179,99, beide camera’s worden aangeboden van www.eyspy247.com www.cmac-cctv.co.uk www.use-ip.co.uk ”

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *