Home & Living

Was & Mudroom Design

Hoe een ingang te ontwerpen Was-plus-Mudroom om schoonmaken, buiten- en sportuitrusting op te slaan.

V. Ik renovatie van het huis van mijn geweldige grootouders (gebouwd in 1912) en wil graag wat begeleiding over het veranderen van de oorspronkelijke keuken in een modderkamer/wasruimte. De ruimte functioneert niet langer als een keuken en heeft een ingang van de achtertuin.

– S.P., Charlottetown, Pei

A. Een modderkamer draait helemaal om de organisatie, dus probeer niet op de ruimte te beknibbelen bij het plannen van het. Omdat de ingang van uw achtertuin af is, zullen de activiteiten die u ervan houdt daar een essentiële rol spelen bij het definiëren van uw opslagbehoeften. Vind je het leuk om te tuinieren? Entertainen je buitenshuis? Een interieurontwerper kan u helpen identificeren wat voor soort opslag u nodig heeft en een efficiënte lay -out bedenkt voor een ruimte in de modderkamer/wasruimte. Uw ontwerper kan ook helpen de inrichting van de kamer te binden aan de rest van uw huis en u helpen bij het vinden van een goede meubelmaker.

Voor elk ontwerp van de modderkamer/wasruimte selecteer de vloeren die stevig, niet-skid, gemakkelijk schoon te maken is en die vuil verbergt. Houd de ruimte helder en uitnodigend, met veel goede multidirectionele en taakverlichting, en zoveel mogelijk natuurlijk licht mogelijk.

Hier zijn een paar ideeën die u misschien wilt opnemen in uw modderkamer/wasruimte:

Overweeg om een ​​kast te bouwen met schuifdeuren om een ​​gestapelde wasmachine en droger te huisvesten die kan worden verborgen wanneer ze niet in gebruik zijn. Zorg ervoor dat u een flinke teller of tafeloppervlak opneemt voor het vouwen van de was, evenals muur gemonteerde rekken voor het vasthouden van wasbenodigdheden.

Een ingebouwde bank voor het aantrekken van schoenen en laarzen, met laden hieronder voor wanten, handschoenen, schoenen of andere seizoensartikelen zullen rommel op afstand houden.

Haken over de bank kunnen dagelijkse jassen en jassen vasthouden voor gemakkelijke toegang, terwijl een gesloten kast zelden gebruikte buitenuitrusting, paraplu’s, etc. kan huisvesten, enz.

Als tuinieren uw hobby is, overweeg dan om een ​​potgootsteen te installeren. Gecombineerd met een muur gemonteerde kraan, is een potgootsteen gunstig voor het water geven van planten, het vullen van emmers en spoelpotten. Opslagkasten hieronder kunnen gereedschap, containers, meststoffen en andere tuinieren must-haves huisvesten.

Een modderkamer kan ook verdubbelen als een thuiskantoor: een thuisbeheergebied creëren met een op maat gemaakt bureau, kasten en kurkbord.

Overweeg om een ​​inlooppantry toe te voegen voor het opslaan van droge goederen en extra gerechten.

Als u huisdieren hebt, kan een hoek met een laag verkeer een aangewezen voedingsgebied worden voor uw harige vrienden. Uittreksels zijn optimaal voor het vasthouden van grote hoeveelheden droog huisdierenvoedsel. Manden kunnen speelgoed, borstels en andere benodigdheden voor huisdieren weghouden, terwijl muur gemonteerde haken aan de riemen kunnen vasthouden.

Maak een recyclingcentrum voor het sorteren en opslaan van uw recyclebare materialen: houd blauwe bakken uit het zicht in een grote overdekte op maat gemaakte doos die wanneer gesloten, ook als een bank kan verdubbelen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *