Uncategorized

Pretty Treasures

Zeker make -overs zijn leuk, maar vaak zijn het de kleine aanrakingen – de hele stukjes – die echt een locatie tot leven brengen. Evenals u begrijpt wat? Ze kunnen goedkoop en eenvoudig zijn om te doen! Dat beetje toevoegen iets kan wonderen doen – je vereist niet altijd een revisie. Hier zijn een paar technieken uit mijn huis:

We houden allemaal van die basisverwijderingslampen die prominent zijn gemaakt door Ralph Lauren en zijn soortgenoten, maar hier is een kosteneffectieve versie. Het is de Ljusås Usta van IKEA ($ 70) en ik veranderde de schaduw voor nog een IKEA -ontwerp om een ​​vorm te krijgen die ik leuker vond. Ik hou van het met stof bedekte snoer en precies hoe het van binnen draait.

Je begrijpt dat ik van vintage hou, evenals zilver is een van mijn favorieten! Oud zilver zoals deze vaas kan worden ontdekt in junkwinkels voor een deuntje en op zo veel manieren gebruikt. Ik ben vooral dol op de grimmige aangetaste look tegenwoordig in combinatie met verse bloemen in de badkamer, maar het kan er ook nogal stijlvol uitzien als het wordt gepolijst. Wanneer de bloemen vervagen, maakt het een verfijnde en onvoorziene tandenborstelhouder.

We begrijpen allemaal de waarde van milieuvriendelijk zijn en de drie Rs beoefenen. Bewaar elk type vrij bitflessen en gebruik ze voor een nieuw scherm zoals deze. Het is zo eenvoudig om een ​​beetje bloemen uit de hoekwinkel in flessen zoals deze te breken. Het maakt elke bloem er echt een stuk cruciaaler uit en je kunt ze verspreiden langs een tafel of een schoorsteenmantel.

]

De ingang van mijn appartement of condo -gebouw zag er een beetje ruw uit en het hielp niet toen mensen noten op de muur hielden voor andere bewoners om te zien. Ik gebruikte een betaalbaar prikbord, wat overgebleven wallpaper, lint en mijn printer om een ​​gastvrij bulletinbord te maken.

Nu worden bewoners en gasten begroet met een vrolijke muur en een beetje kleur en ontwerp. Het is leuk en laat me glimlachen als ik huis kom in plaats van mijn ogen te rollen!

Toon je spullen! Ik heb een probleem met het verzamelen en ik probeer te stoppen. Gezien het feit dat ik de dingen die ik heb verzameld leuk vind, ga ik ze laten zien. Dit volledig praktische tableau in mijn keuken bestaat uit pastamommen van Ikea, Café Au Lait Bowls van Dollarama (ja, $ 1!), Evenals een vintage bord uit het huis van mijn moeder. We hebben altijd onze verjaardagstaart van deze beetje schoonheid gegeten. Bottom line – allemaal extreem goedkoop!

Old-school kunst is nog een techniek van mij. Ik zoek naar bit olieverfschilderijen, schetsen en zelfs schilderen door cijfers zoals deze in tweedehandswinkels. Het lijkt erop dat iedereen vroeger een amateur -artiest was, evenals deze bescheiden bitwerks toevoegen zowel karakter als humor. Oh, en als je van het schilderij houdt, houdt echter niet van het frame (dat voor mij 85% van de tijd voorkomt) gewoon het kunstwerk aftappen en het frame wit schilderen!

Ik hou van een potplant in een terracotta -pot, maar ik geloof dat ze zo leuker zijn met een beetje vintage schotel eronder. Ik pak deze op bij de garageverkoop en gooi ze onder mijn potplanten om extra water te vangen.

Vergeet niet om die lagen toe te voegen, evenals details en uw locatie zingen in een mum van tijd met stijl!

Fotocredits: 1. {Frolic!}, 13 augustus 2009 2-9. Michael Penney

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *