Home & Living

Marmitek BoomBoom 75 Bluetooth Music Receiver

Met de nieuwe Marmitek BoomBoom 75 Bluetooth-muziekontvanger kunt u muziek afspelen van uw smartphone naar uw hifi-systeem. Het kan zich maximaal 8 verschillende Bluetooth -apparaten herinneren en u kunt het gebruiken om u een vergelijkbare ervaring te geven als Apple AirPlay.

Je zou bijvoorbeeld een film op een iPad kunnen bekijken terwijl je de audio naar je hifi verzendt. Als we op batterijen worden aangedreven (en opgeladen door USB) kunnen we hiervoor ook een gebruik in de auto zien als u een aux hebt dat u wilt upgraden naar Bluetooth. Lees verder voor de prijs en specificaties.

“Het is heel gemakkelijk om een ​​indrukwekkende muziekcollectie naar je smartphone of tablet te uploaden, maar tot nu toe moest je je smartphone fysiek via een kabel met je geluidssysteem verbinden als je naar je muziek wilt luisteren en geniet van een geweldige geluidskwaliteit.

Marmitek, de specialist als het gaat om slimme oplossingen in en rond het huis, kan nu een veel eenvoudiger alternatief bieden. Stream uw muziek via Bluetooth van uw muziekbron, zoals de iPhone, Android -telefoon, iPad enz., Naar uw audio -installatie. Dit werkt met alle audio-installaties, iPhone-dock of radio/CD-spelers met AUX-IN-, LINE-in- of MP3-verbinding. Als gevolg hiervan kunt u uw smartphone bij de hand houden en blijven scrollen, schuifelen en spelen vanuit het comfort van uw fauteuil.

Hoe werkt het? -Gebruik de Marmitek BoomBoom 75 Bluetooth-muziekontvanger om uw audio-installatie Bluetooth-compatibel te maken. Dit is een Bluetooth -ontvanger die verbinding maakt met uw audio -installatie. en dat is het! U kunt maximaal 8 apparaten registreren op de BoomBoom 75 Bluetooth -muziekontvanger. Hiermee kunt u muziek streamen vanuit alle smartphones in uw huis of van een tablet of een ander met Bluetooth uitgerust apparaat.

Er zijn ook andere mogelijkheden!

Bekijk films op uw tablet -pc met geweldig geluid door de tablet draadloos aan te sluiten op de audio -installatie.

Luister naar Internet Radio of Spotify zonder de computer in te schakelen.

Je hoeft je mp3 -speler niet langer in het dockingstation te plaatsen. Houd het gewoon bij de hand en verander het spoor of volume van het comfort van uw fauteuil.

Neem de ontvanger mee als u PALS bekijkt en deze aansluit, zodat u samen van uw muziek kunt genieten.

De BoomBoom 75 Bluetooth -muziekontvanger is een universeel en redelijk geprijsd alternatief voor AirPlay (Airport Express). ”

De BoomBoom 75 Bluetooth -muziekontvanger kost slechts € 34,95 / GBP31.95.

Beschikbaar bij Amazon

#
Voorbeeld
Product
Beoordeling
Prijs

1

Marmitek BoomBoom 460 Muziekontvanger met Bluetooth APTX met digitale versterker-zilver

10 beoordelingen

£ 105,59

Koop op Amazon

2

Marmitek BoomBoom 90 APTX Bluetooth Hi-Fi Music Receiver

2 beoordelingen

£ 70,64

Koop op Amazon

3

Bluetooth Audio -ontvanger – Marmitek Boomboom 80 – NFC – Bluetooth tot 3,5 mm -aansluiting – A2DP Stereo -…

2 beoordelingen£ 19,80

Koop op Amazon

marmitek.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / afbeeldingen van Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *