Uncategorized

Z-Wave House beheren met de QEES Keyring Pendant

De Deense Boffins bij QEES hebben twee nieuwe producten uitgebracht met behulp van het Z-Wave Wireless System. De Qees-Ring Keyring-hanger heeft 4 programmeerbare knoppen en een efficiënte variëteit van ongeveer 400 voet. Het beste voor het eenvoudig beheer van lichten, garagedeuren, luiken of thermostaten enz. Terwijl u vertrekt of thuis verschijnt.

“Systeem op afstand beheren en wandschakelaar op basis van z-wave-innovatie zorgen voor verlichting, verwarming en nog veel meer kunnen worden beheerd in huisnetwerken-Kopenhagen-het Deense bedrijf, Qees, heeft een nieuw externe managementsysteem gemaakt op basis van Z -Golf draadloze technologie. Dit maakt een eenvoudige werking van een aantal gadgets mogelijk, waaronder lichten, dimmers, luiken en bijvoorbeeld thermostaten. Het systeem is speciaal gemaakt als een sleutelhanger en past snel in een zak, waardoor het een draagbaar, praktisch hulpmiddel is voor het besturen van lichten en thermostaten bij het betreden of verlaten van het huis of de plat. Verder voert de nieuwe QEES-wandschakelaar exact dezelfde beheerfunctie uit en maakt ook gebruik van het Z-Wave Wireless Protocol, zodat deze snel kan worden gemonteerd zonder de vereiste om bedrading in te stellen.

De Qees Keyring Pendant maakt het mogelijk om alle Z-Wave-compatibele apparaten in een huisnetwerk te verwerken. Deze kunnen worden toegewezen aan een algemeen van vier verschillende programmagroepen, waardoor het individu mogelijk is om gadgets afzonderlijk, als groep of als onderdeel van een specifiek scenario te beheren. Bij het verlaten van het huis kan de persoon bijvoorbeeld ervoor zorgen dat alle gadgets die momenteel in de standby -modus zijn uitgeschakeld door op een enkele knop te drukken. Garagedeuren kunnen ook worden gekoppeld aan het netwerk en worden beheerd vanuit een voertuig met behulp van de sleutelhanger. Het externe beheersysteem heeft een operationele variëteit, maar liefst 400ft.

Qees Wall Switch voor Intelligent House Networking-exact dezelfde prestaties worden eveneens gebruikt om de Qees Z-Wave-compatibele wandschakelaar in huisnetwerken te integreren. De schakelaar is zowel op de batterij aangedreven als als gevolg daarvan overal wordt geïnstalleerd zonder de vereiste voor elektrische bedrading. Het Z-Wave Wireless System maakt het daarom mogelijk dat bestaande elektrische configuraties snel worden aangepast aan nieuwe eisen in kamers, of het nu gaat om herschikte meubels of restauratiewerkzaamheden. Het prijzen van open muren in kopen om nieuwe bedradingskoorden op te zetten, is als gevolg daarvan tot het verleden. Z-wave-conforme schakelaars van QEes kunnen snel worden geïnstalleerd waar ze nodig zijn-evenals opnieuw net zo snel geëlimineerd indien nodig.

Betrouwbare draadloze verbinding zonder elektromagnetische smog – Standaard draadloze systemen leggen een directe verbinding tussen de zender en de ontvanger. Het signaal is als gevolg daarvan langzaam verzwakt door elke privé -uitdaging die het tegenkomt, zoals muren en meubels. In het ergste geval wordt het signaal echt onderbroken. Z-Wave Innovation daarentegen omvat het gebruik van een bidirectioneel draadloos systeem. Met andere woorden, automatische opmerkingen worden geleverd om de uitvoering van elke privéfunctie te verifiëren. Het systeem maakt gebruik van de 868,42 MHz -frequentie, die is gereserveerd voor korte variëteit draadloze communicatie. Interferentie van apparaten die signalen op een veel meer langdurige basis worden verzonden, wordt daarom vermeden. Met het externe systeem van QEES is het mogelijk om de huidige schakelaarconditie op een druk op de knop vast te stellen. Elektromagnetische smog of andere potentieel schadelijke straling wordt eveneens vermeden als Z-golfproducten alleen verzendt wanneer een actie echt nodig is, evenals het vermogen van de signalen is extreem laag (1 MW) en als resultaat onbeduidend. ” – Aangeboden van HomeStore.com & Zwave4u.com

Meer z-wave artikelen: www.qees.eu: www.z-wave.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *