Home & Living

Vijf uitstekende taaklampen

Ik heb altijd van de eenvoud en sculpturale hoge kwaliteit taaklampen gehouden. Ze zijn de perfecte moderne, industriële hit voor bijna elk type ruimte. Van een nachtkastje tot een bureau, een leeslamp in de woonruimte of een pittige kleur in een gang, de taaklamp heerst ultiem in mijn boeken!

Nu begrijp ik dat er een aantal verschillende typen zijn, maar degene die ik het meest begeer is van Jieldé (hierboven), een Franse bedrijf dat sinds 1950 prachtige verlichting maakt.

Stacey Smithers en ik gebruikte een uitstekende bronzen vloerlamp van Jieldé (beschikbaar met Hollace Cluny) in het september 2010 -probleem van H&H. Ik vind het precies leuk hoe de lamp er naast de vintage bureau uitziet – eenvoudig en ingetogen. en wie stelt dat u een tafellamp aan bureau moet gebruiken? Probeer een vloerlamp omhoog te trekken voor een meer eigentijdse look.

Er worden een aantal keuzes aangeboden als u op zoek bent naar een taaklamp. Ik stel iets voor met exact dezelfde traditionele lijnen als de jieldé. De apotheek verouderde bronzen bureaulamp (hierboven) van krat en vat is een geweldige optie. Ik hou van de gebruikte bronzen afwerking.

Als u op zoek bent naar iets meer eigentijds, probeer dan de Crane Grellow -bureaulamp van CB2. nu aangeboden in Canada!

De industriële taaktafellamp van West Elm is nog een prachtige en betaalbare keuze – slechts $ 59! Ik hou van de gepolijste nikkelaccenten met de glanzende zwarte afwerking. Ik geloof echt van deze voor nachtkastafels op mijn eigen plek!

Hier is een vloerversie van IKEA. Het heeft niet exact dezelfde gewrichte arm, maar biedt nog steeds exact dezelfde algemene look. Ik hou van het wit – evenals de prijs, $ 40!

Blader door onze kantoren en werkgebieden sectie voor meer ideeën voor taakverlichting.

Fotocredits: 1. Signaal SI333/SI433, Jieldé2. Home & House september 2010 nummer, fotografie door Michael Graydon3. Apotheek Antiqued Bronze Desk Lamp, Crate & Barrel4. Crane Grellow Desk Lamp, CB25. Industriële taaktafellamp, West ELM6. stijl vloerlamp, Ikea

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *