Home & Living

Interview: India Hicks

Als de term “Design Royalty” ooit aan iemand is gewend, is het zeker India Hicks. Naast het zijn van de kleindochter van Lord Louis Mountbatten (de laatste onderkoning van Groot -Brittannië in India) evenals peetkind van Prins Charles, is het eenmalige ontwerp en de oude Ralph Lauren Muse ook de nakomelingen van de beroemde interieur -decorator David Hicks. Nu een succesvolle zakenvrouw en moeder van drie jonge jongens, in Londen geboren hicks, toonde bijna tien jaar geleden die stijl vaardigheid in het huishouden toen ze zowel als haar partner, David Flint Wood, kocht en een strand met vijf slaapkamers kocht en gerenoveerde Home on Harbor Island, de relaxte Bahamiaanse haven waar ze ook de landing runnen, een winkelhotel en restaurant.

De exact dezelfde aangetaste methode die Hicks omarmde in het eilandleven van 2004 (Stewart, Tabori en Chang) staat op dezelfde manier in haar tweede boek, Island Charm (Stewart, Tabori en Chang), haar gids om te kijken en te voelen en te voelen en te voelen en te voelen, goed. Een goed uitgebalanceerd, chemisch-vrij bestaan ​​is ook het standpunt achter haar nieuwe partnerschap met Eerwaarde Britse verkoper Crabtree & Evelyn: een 19-product, botanisch gebaseerde huidverzorgingslijn correct genaamd Naturals.

Huis en thuis: wat vind je velen leuk aan je huis?

India Hicks: het zonnige element en de waarheid dat de randen zijn afgesloten door natte, zandige honden en kinderen die gek over rennen.

H&H: Hoe zou u uw persoonlijke stijl precies uitleggen?

IH: De daad van betekenis diskwalificeert het. De vertakking van stijl is dat het zowel aangeboren als niet gekunsteld is.

H&H: Wat is uw favoriete kleurenschema?

IH: Warme neutralen zoals Sandy Beige, Eggshell White en Dove Gray. Een goed beëindigde techniek voor het ontdekken van interieurkleurconcepten is om zich te concentreren op één object, foto of materiaal als uitgangspunt en er een plan om te stellen. Met sterke tinten kunt u slechts een derde van het kleurspectrum gebruiken, evenals bij vele tweederde met subtielere tinten.

H&H: Verzamelt u iets?

IH: Ik probeer echt veel meer weg te gooien dan te verzamelen.

H&H: Wat is uw concept van het ideale uitje?

IH: Een weekend met goede vrienden vol geestig gesprek, zachte roddels en geweldig land koken in het landhuis van mijn moeder in Oxfordshire, Engeland. Op zondagochtend, een lange paardentocht of een jog, voldaan door alle weekendkranten die we zo veel missen in ons eiland bestaan.

H&H: Welk land of cultuur beïnvloedt u nu het beste?

IH: Cuba. Het is nog steeds zo rauw en onaangeroerd. Ik geniet graag van een drankje in de Floridita en dineren in een van de Paladares. Evenals ik mis nooit de Tropicana-nachtclub, waar ik toen ik een driebenige honden in het cabaret zag!

H&H: Wat is uw concept van een ideaal avondje uit?

IH: Het zien van een geweldige film op een groot scherm voldaan aan een Chinese maaltijd – twee dingen die ik niet op Harbor Island kan krijgen.

H&H: Wiens persoonlijke stijl bewondert u velen?

IH: [wijlen] C.Z. Gast, de Rajmata van Jaipur en Sienna Miller.

H&H: Heb je een trucvergifte?

IH: TypEx – of, terwijl u het in Canada belt, vloeibare papier.

H&H: Wat is het allerbeste geschenk dat je ooit hebt ontvangen?

IH: Een reis op de Concorde met een bewonderaar.

H&H: Noem drie personen (levend of overleden) die je op een etentje zou willen hebben.

IH: Kirstie Alley, Jawarhalal Nehru evenals schrijver Karen Blixen (aka Isak Dinesen).

H&H: Wat is je betekenis van schoonheid?

IH: Innerlijke vrede.

H&H: Welk product kon je niet online zonder thuis?

IH: Een kingsize geveide met mijn partner erin.

H&H: oppervlak Deze zin: ik voel me veel comfortabel wanneer …

IH: … mijn onderkleding past.

H&H: Wat haalt je ‘s ochtends uit bed?

IH: Leven.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *